GPS voor Vrachtwagen Smart met Dashcam Navion S10 PRO Special Truck 10 Inch 4G Desk Station

GPS voor Vrachtwagen Smart met Dashcam Navion S10 PRO Special Truck 10 Inch 4G Desk Station

€ 735,00

Navigator GPS voor slimme vrachtwagens met 4G Dual SIM en een 10 inch ultra-heldere capacitieve multitouch-scherm met automatische verlichtingsregeling. Het heeft een basisstation en 2 USB OTG-aansluitingen waarmee u USB-geheugensticks en RJ45-verbindingen voor bekabelde internetverbindingen of toegang tot cloudgegevens kunt aansluiten. Bovendien bevat deze navigator geavanceerde logistieke integratiefuncties, zoals NFC, G-sensor, Lora, lichtsensor en video-ingang compatibel met het Navion Blackbox Remote beveiligingssysteem. De Full HD-camera neemt incidenten op terwijl u rijdt, wat kan worden gebruikt als bewijs in geval van ongevallen. Het heeft gratis levenslange kaartupdates die rechtstreeks vanaf het apparaat kunnen worden gedownload en 3 jaar garantie.

GPS voor Vrachtwagen Smart met Dashcam Navion S10 PRO Special Truck 10 Inch 4G Desk Station

€ 735,00
Hoeveelheid :


  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Ontdek de Navion S10 Special Truck, mogelijk de beste 10-inch GPS ter wereld!

Speciaal ontworpen voor vrachtwagens, biedt dit geavanceerde GPS-navigatiesysteem veel meer dan alleen routebeschrijvingen. Met zijn uitgebreide logistieke functionaliteiten kunt u uw vrachtwagen verbinden met zakelijke tools en uw operaties optimaliseren.

De indrukwekkende wereldwijde database stelt u in staat om moeiteloos elk gewenst bestemming te vinden, zonder extra gereedschap. Bovendien kunt u kaarten rechtstreeks vanaf het apparaat downloaden en bijwerken, via wifi of de ingebouwde 4G-verbinding. Offline navigeren is geen probleem meer!

De Navion S10 Special Truck blinkt ook uit in robuustheid en batterijduur. U kunt meerdere apps tegelijkertijd gebruiken, zoals Dashcam of muziek-apps, terwijl u urenlang kunt navigeren zonder u zorgen te hoeven maken over de batterij.

Neem geen genoegen met een gewone GPS. De Navion S10 Special Truck is ontworpen om uw navigatie-ervaring naar een hoger niveau te tillen en te voldoen aan de eisen van de transportindustrie. Mis deze kans niet en koop vandaag nog de beste 10-inch GPS op de markt!

signalen-snelheid.jpeg

10-inch scherm

Laat je verrassen door het verblindende, ultra-heldere 10-inch touchscreen van de Navion S10 Special Truck. Met een indrukwekkende resolutie van 19200x1200 kun je genieten van een uitzonderlijke beeldkwaliteit die je onderdompelt in een meeslepende visuele ervaring.
Maar dat is niet alles. We hebben directe toegangsbedieningen voor volume, applicaties en het startscherm geïntegreerd, zodat je intuïtief kunt navigeren en snel toegang hebt tot alle functies van het apparaat. Nu kun je moeiteloos door de verschillende opties bladeren en optimaal profiteren van de mogelijkheden van dit geweldige scherm.
Of je nu het GPS-navigatiesysteem gebruikt, multimedia-inhoud afspeelt of toegang hebt tot je favoriete applicaties, alles is binnen handbereik. Geniet van het gemak en de efficiëntie die ons 10-inch touchscreen biedt en ontdek een nieuw niveau van interactie met je apparaat.
Mis de kans niet om te genieten van de visuele kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid die het touchscreen van de Navion S10 Special Truck biedt. Maak je klaar voor een ongeëvenaarde ervaring!

S10pro_1920x1080-.jpg

Meer autonomietijd

Met de krachtige 7600mAh-batterij van de Navion S10 Special Truck kun je meer dan 7 uur lang van je apparaat genieten zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Of je nu intensief gebruikmaakt van de GPS-navigatie tijdens je ritten of geniet van multimedia-inhoud tijdens je rustmomenten, deze batterij met hoge capaciteit geeft je de nodige autonomie.

Bovendien hebben we bij het ontwerpen van de Navion S10 Special Truck rekening gehouden met je langetermijnbehoeften door een compartiment met eenvoudige toegang voor de batterij toe te voegen. Hierdoor kun je de batterij gemakkelijk en snel vervangen, waardoor de gebruiksduur van je apparaat nog verder wordt verlengd zonder onderbrekingen.

Met de Navion S10 Special Truck hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten op cruciale momenten. Geniet van de vrijheid om alle functies van het systeem zonder beperkingen te gebruiken en wees gerustgesteld dat je de batterij snel en eenvoudig kunt vervangen wanneer dat nodig is. Verken zonder grenzen met het vertrouwen dat je een duurzame batterij hebt in je Navion S10 Special Truck!

signalen-snelheid.jpeg

Intuïtief menu

In de Navion S10 Special Truck bieden we je alles wat je nodig hebt op een snelle en handige manier. Met onze strategisch geplaatste snelkoppelingen heb je alle essentiële functionaliteiten binnen handbereik. Configureer het apparaat naar je persoonlijke voorkeur en krijg toegang tot je favoriete applicaties met slechts één stap, zonder tijd of moeite te verspillen.
Bovendien heb je met ons intuïtieve systeem volledige controle over alles wat er om je heen gebeurt vanuit één interface. Of je nu de GPS-navigatie in de gaten houdt, logistieke applicaties beheert of verbonden blijft met je zakelijke apparaten, alles is binnen je zicht en slechts een paar tikken verwijderd.
Bij de Navion S10 Special Truck hebben we nagedacht over het vereenvoudigen van je leven en het verbeteren van je navigatie-ervaring. Verspil geen tijd aan het zoeken naar functies op verschillende plaatsen, alles is ontworpen zodat je je taken efficiënt en zonder complicaties kunt uitvoeren. Geniet van volledige en gepersonaliseerde controle op één plek met de Navion S10 Special Truck.

signalen-snelheid.jpeg

Aanpasbare interface naar jouw smaak

Pas je ervaring volledig aan met de Navion S10 Special Truck. Jij kiest wat je wilt zien en hoe je het wilt zien. Met ons brede scala aan configuraties kun je het apparaat aanpassen aan je exacte voorkeuren. Enkele van de opties die je kunt aanpassen zijn onder andere: het aangeven van het model van je vrachtwagen of zelfs het toevoegen van je eigen logo, het weergeven van het aantal beschikbare satellieten, het controleren van de buitentemperatuur, het controleren van wifi- of mobiele netwerkdekking, directe toegang tot je favoriete apps, het bedienen van muziekspelers met informatie en afspeelfuncties, het aanpassen van het volume, het gebruik van de microfoon en het personaliseren van snelkoppelingen naar je favoriete apps met tekst en pictogrammen. Bovendien heb je volledige controle over de helderheid van het scherm om het aan je behoeften aan te passen.
Met de Navion S10 Special Truck kun je een unieke ervaring creëren die is afgestemd op jouw specifieke eisen. Geniet van de vrijheid om elk aspect van je apparaat aan te passen en haal het maximale uit al zijn functies.

signalen-snelheid.jpeg

Mogelijkheid voor draadloze televisie

Duik in de wereld van onbeperkte televisie met de Navion S10 Special Truck. Ons systeem biedt je de mogelijkheid om verbinding te maken met andere apparaten van ons merk, zoals de Navion DVB-T digitale televisieantenne, om overal gratis van televisie te genieten. Met deze antenne kun je kanalen van elk land afstemmen alsof je thuis bent, zonder dataverbruik.

Stel je voor dat je toegang hebt tot een breed scala aan televisieprogramma's en -inhoud, zonder geografische beperkingen of extra kosten. Met de Navion S10 Special Truck en onze tv-antenne kun je overal genieten van je favoriete programma's, zonder je zorgen te maken over de beschikbaarheid van internetverbindingen. Geniet van een onderbrekingsvrije televisie-ervaring zonder extra kosten met ons digitale televisieantennesysteem.

signalen-snelheid.jpeg

4G-databinding

We hebben de GPS-navigatiefunctie naar een nieuw niveau gebracht met de Navion S10 Special Truck. Dankzij de toevoeging van een 3G/4G-datamodule kun je nu ons apparaat gebruiken als een echte smartphone. Dit betekent dat je kunt bellen en berichten-apps zoals het populaire WhatsApp kunt gebruiken.

Maar dat is niet alles. Deze innovatieve functie biedt je ook de mogelijkheid om remote verbindingen te hebben vanaf elke locatie, waardoor je toegang tot internet hebt, zelfs op plaatsen waar geen Wi-Fi-verbindingen beschikbaar zijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over gebrek aan connectiviteit, want ons apparaat is compatibel met gegevenskaarten van elke telefoonmaatschappij. Dit geeft je de vrijheid om de serviceprovider te kiezen die het beste bij je behoeften past.

Stel je voor hoe handig het is om alle functies van een smartphone geïntegreerd te hebben in je GPS-navigatieapparaat. Nu kun je altijd verbonden zijn, belangrijke telefoontjes plegen en communiceren met je collega's of geliefden zonder problemen. Met de Navion S10 Special Truck is connectiviteit gegarandeerd, ongeacht waar je je bevindt.

signalen-snelheid.jpeg

Connectiviteit ontworpen voor logistiek

De Navion S10 Special Truck is ontworpen met het oog op connectiviteit en veelzijdigheid die jouw bedrijf nodig heeft. Met een breed scala aan verbindingen kun je apparaten en essentiële tools koppelen in jouw logistieke operaties.

Van externe verbindingen met tachografen tot de mogelijkheid om apps van derden te gebruiken, ons apparaat biedt je alle benodigde tools om het werk van chauffeurs te vergemakkelijken. Bovendien kun je beveiligingscamera's integreren, temperatuursensoren toevoegen, tijdregistraties regelen en toegang krijgen tot het apparaat via NFC-technologie.

De USB-verbindingen via de USB Type-C-poort, NFC-technologie en de krachtige 16 MP-camera met flitser bieden nog meer functionaliteit. Je kunt leveringen scannen, goederenontvangst controleren en betalingen rechtstreeks vanaf je apparaat beheren.

Met de Navion S10 Special Truck heb je alle benodigde verbindingen om jouw logistieke processen te optimaliseren en de efficiëntie in jouw bedrijf te verbeteren. Mis deze kans niet om van al deze voordelen te profiteren en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

signalen-snelheid.jpeg

Dashcam FullHD 1080p-camera

We hebben ons systeem verbeterd door een hoogwaardige camera toe te voegen die speciaal is ontworpen om verkeersincidenten vast te leggen. De geavanceerde impactsensor zorgt ervoor dat verkeersgebeurtenissen veilig worden opgeslagen en later kunnen worden bekeken, inclusief nauwkeurige informatie over de locatie van het incident.

Onze camera kan op de achtergrond opnemen, zodat je andere functies van het apparaat kunt blijven gebruiken zonder onderbrekingen. Bovendien kun je de duur van de opgenomen video's naar wens instellen. Het systeem heeft ook de mogelijkheid om automatisch irrelevante video's te verwijderen, waardoor ruimte vrijkomt voor nieuwe gebeurtenissen.

Om optimale prestaties te garanderen, hebben we een slimme oplossing ontwikkeld die specifieke opslagblokken toewijst exclusief voor de Dashcam, om interferentie met andere applicaties te voorkomen. Onze Dashcam-software beheert opgeslagen video's en verwijdert deze wanneer de gedefinieerde capaciteit bijna is bereikt, zodat er altijd ruimte beschikbaar is voor nieuwe opnames.

Met onze Dashcam heb je de gemoedsrust dat je hoogwaardige opnames hebt van verkeersincidenten, ondersteund door efficiënt opslagbeheer. Mis de kans niet om je veiligheid op de weg te verbeteren met deze innovatieve toevoeging aan ons systeem.

S08pro_1920x1080_31-.jpg

Schokbestendig

We hebben de Navion S10 Special Truck ontwikkeld met het oog op de extreme eisen waarmee vrachtwagenchauffeurs dagelijks te maken hebben. Dit apparaat is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen mogelijke vallen en stoten tijdens gebruik in logistieke omgevingen en uitdagende situaties buiten de cabine.

We begrijpen dat vrachtwagenchauffeurs een betrouwbaar en robuust apparaat nodig hebben dat hen kan vergezellen bij al hun taken, ongeacht de ongunstige omstandigheden waarmee ze te maken krijgen. Daarom hebben we de Navion S10 Special Truck gecreëerd met duurzame materialen en een stevig ontwerp dat bestand is tegen stoten en vallen.

Of het nu gaat om hobbelige wegen, moeilijke weersomstandigheden of veeleisende werkomgevingen, ons apparaat is klaar om de meest extreme situaties te doorstaan en betrouwbaar te blijven functioneren. Je kunt erop vertrouwen dat de Navion S10 Special Truck elke uitdaging aankan waarmee je te maken krijgt tijdens je logistieke taken.

Ongeacht hoe veeleisend je werkomgeving is, ons apparaat is ontworpen om stand te houden en je het vertrouwen te geven om je taken zonder zorgen uit te voeren. Vertrouw op de Navion S10 Special Truck voor uitstekende prestaties en ongeëvenaarde duurzaamheid tijdens al je werkdagen.

DSC_0413 - kopiëren.jpg

Dashboardhouder

Onze houder is speciaal ontworpen voor het dashboard van je vrachtwagen, zodat je hem probleemloos kunt meenemen zonder je zorgen te maken over problemen met de autoriteiten. Bovendien heeft deze houder een anti-diefstalapparaat met een slot voor extra veiligheid. Je kunt zelfs een tweede batterij opladen terwijl je hem gebruikt, zodat je niet zonder stroom komt te zitten tijdens lange ritten.

De Navion S10 Special Truck is de toonaangevende GPS-navigatie in zijn categorie, speciaal ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen. Naast nauwkeurige navigatiefuncties heeft dit apparaat interfaces waarmee je kunt verbinden met andere apparatuur via RJ45, evenals twee USB-aansluitingen en een type C-verbinding.

Met deze interfaces kun je snel en eenvoudig je apparaten en werktools aansluiten, wat zorgt voor een grotere efficiëntie en productiviteit in je logistieke taken. Of je nu een tachograaf wilt aansluiten of derde partij-apps wilt gebruiken om je werk als chauffeur te vergemakkelijken, de Navion S10 Special Truck biedt de benodigde connectiviteit.

Compromitteer niet op efficiëntie en veiligheid in je werk. Vertrouw op de Navion S10 Special Truck, de GPS-navigatie speciaal ontworpen voor professionals zoals jij, en maak optimaal gebruik van zijn veelzijdigheid en geavanceerde connectiviteit.

DSC_0413 - kopiëren.jpg

9bb8c0a734_clipped_rev_1.png

Product accessoires

Zuignapbevestiging en dashboardbevestiging met 2x USB, 1x USB-C, 1x RJ45-aansluitingen

Sterke bevestiging voor het raam en het dashboard met antidiefstalsysteem.

MicSD NavionTruck

Externe Micro SD-geheugenkaart van 32 GB, Klasse 10, geproduceerd door Kingston, met vooraf geïnstalleerde kaarten en een Micro SD-kaartadapter.

12/24v USB-oplader

Hoge duurzaamheid en efficiëntie met dubbele oplaadingang.

220v oplader

Hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Gegevenskabel

Hoogwaardige USB-C gegevenskabel.

GPS-houder met videoverbinding, interfaces, opladen via micro-USB en directe stroomaansluiting

Maakt verbinding met een externe Dashcam, externe camera's voor een vaste installatie van voertuigstroom.

Schroeven en montagetoebehoren

Alles wat je nodig hebt om het apparaat te installeren.

Gebruikershandleiding

Handleiding voor meertalige navigatie.

3 jaar garantie

Geniet van een VOLLEDIGE garantie van 3 jaar. Garantie die de verzendkosten heen en terug naar onze serviceafdeling omvat.

Financieer tot 4 maanden in handige rentevrije termijnen

Vlot aanvraagproces bij betaling.

564739291

Datasheet

Maatregelen MM:
260x173x15
Apparaattaal
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Hongaars, Pools, Portugees, Roemeens, Deens, Bulgaars, Kroatisch, Tsjechisch, Nederlands, Ests, Fins, Iers, Litouws, Slowaaks, Zweeds…
Compatibiliteit
Het is compatibel met navigatie-apps, logistieke tools en tachografen van derden
Besturingssysteem:
AOSP Slimme Truck
Processor:
MTK Platform 2GHz Octa Core CPU
RAM:
4GB DDR4
ROM:
32GB
Micro-SD:
32GB
Mobile Data:
4G
RJ45
JA
WiFi:
JA
Bluetooth:
Ja
NFC
JA
Gyroscoop
JA
G sensor
JA
Lora-sensor
Compatibel met uiterst nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregelingen
TV:
Compatibel met tv-antenne (Navion DVB-T)
Accucapaciteit
7600mAh vervangbaar
De Levensduur van de Batterij:
7 días en reposo y 6 horas en uso de GPS
Gewicht:
960gr
OTG
2 USB-aansluitingen
Plug:
USB-C
Hoofdtelefoon:
Ja
Schermgrootte:
10 inch
Schermresolutie:
1920x1200
Dashcam
JA (1080P)
Camera
16Mpx
Flash
JA
Parkeren camera
Compatibel met opname- en weergavecamera's (Navion Blackbox Remote)
Display-Type:
Capacitieve
Text Editor:
Ja
Speler Tekst:
JA
MP3:
JA
Picture Viewer:
JA
MP4:
JA
U kunt kaarten van over de hele wereld downloaden:
JA
Aandachtspunten:
Meer dan 1 miljoen POI's (benzinestations, magazijnen, bedrijven, industrieterreinen, parkings, serviceplaatsen, tolheffing, parkings...)
Vooraf geïnstalleerde kaarten:
Alle landen van Europa: EU 45 + Rusland, Marokko, Turkije
Nano Simkaart
x2

You might also like

Stay ahead of the fashion trends with our new selection.