Veel gestelde vragen


Ondervindt u een probleem met een NavionTruck GPS-navigatiesoftware? Raadpleeg eerst de lijst met veelgestelde vragen om de oplossing voor uw probleem te vinden. Als u geen oplossing kunt vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze technische ondersteuning.


U kunt hier videohandleidingen bekijken


Navion X7 Truck PRO, Navion X9 Truck PRO, Navion Bus, Navion Adventure, Navion Roadbike en apparaten met Android-tablet of smartphone-besturingssysteem


Hoe installeer ik de applicatie op Android?

Om de app op Android te installeren, gaat u naar de Play Store en downloadt u de applicatie door in de Play Store-zoekmachine te zoeken met het woord NavionTruck, download de app van uw keuze


Hoe activeer ik een licentie op Android zonder internetverbinding?

Het is niet mogelijk om een licentie te activeren zonder internetverbinding


Hoe activeer ik een licentie op Android met een internetverbinding?

Als algemene regel geldt dat wanneer u een fysiek apparaat van ons merk koopt, de licentie al is geactiveerd, u hoeft de licentie alleen te plaatsen als u het apparaat naar de fabriek herstelt of de applicatie verwijdert.

Als u het apparaat vanuit de fabriek hebt hersteld, moet u de map maps van de geheugenkaart verwijderen om de navigatietoepassing opnieuw te kunnen installeren om de rest van de applicatie te wissen en u te vragen de licentie opnieuw te plaatsen. Om de map met kaarten te verwijderen, ga naar bestandsbeheer> SD-kaart> Android> gegevens> en.navion.navigator.truck verwijderen . Installeer vervolgens de applicatie opnieuw, u vindt deze in bestandsbeheer> SD-kaart> navigator_5_5_98_navionTruck.apk. U moet ons de licentie sturen om deze te herstellen en opnieuw te kunnen worden geactiveerd. De licentie is voor het leven, maar is om veiligheidsredenen beperkt tot een enkel apparaat en een enkele activering, maar kan een willekeurig aantal keren opnieuw worden geactiveerd door onze technische afdeling hiervan op de hoogte te stellen.

Om iGO te installeren, hoeft u alleen naar het pad voor bestandsbeheer> SD-kaart> iGO> iGO.apk te gaan en het installatieproces te volgen.

Als u de geheugenkaart volledig wist, neem dan contact op met de technische dienst om de volledige toepassingsgegevens te ontvangen en deze naar de geheugenkaart te kopiëren.


Hoe installeer ik een extra kaart op Android?

Om een extra kaart in NavionTruck te installeren, hoeft u alleen maar naar het kaartgedeelte te gaan en de kaart van uw keuze te downloaden

Om een extra kaart in HP iPAQ Trip Guide te downloaden, moet u de desktopapplicatie voor Windows CE downloaden die u vindt in het gedeelte met kaartupdates van deze website en de updatestappen volgen. U kunt geen kaarten van verschillende continenten downloaden. Als u kaarten van Europa heeft en kaarten van de Verenigde Staten wilt downloaden, zal het programma Europa verwijderen en de Verenigde Staten downloaden, en ditzelfde voorbeeld voor iedereen.


Hoe kaarten op Android te updaten?

Om de kaarten in NavionTruck bij te werken, hoeft u alleen maar naar de kaartsectie te gaan en de kaarten bij te werken met een in behandeling zijnde updatemelding, in elk geval zal het systeem u, wanneer er een kaartupdate is, op de hoogte stellen wanneer er updates in behandeling zijn als u verbonden bent. naar internet.

Om kaarten in iGO bij te werken, moet u de desktoptoepassing voor Windows CE downloaden die u vindt in het gedeelte met kaartupdates van deze website en de stappen voor kaartupdates volgen. U moet uw licentie voor deze functie invoeren, de licentie vindt u in de productdoos, als uw apparaat ouder is dan augustus 2016, moet u een navigatiesoftwarelicentie voor WindowsCE-apparaten aanschaffen die u in de categorie GPS-software vindt.


Navion X7 Truck LITE, Navion X5 Truck, Navion X4 Truck, GPS-navigatiesystemen met Windows CE-besturingssysteem


Hoe installeer ik de applicatie in Windows CE?

Als u de applicatie verwijdert op een Navion X7 Truck Lite-navigatiesysteem of met Windows CE-systeem, moet u de desktopapplicatie voor Windows CE downloaden die u vindt in het gedeelte met kaartupdates van deze website en de update-stappen van de software volgen. U moet uw licentie voor deze functie invoeren, de licentie vindt u in de productdoos, als uw apparaat ouder is dan augustus 2016, moet u een navigatiesoftwarelicentie voor WindowsCE-apparaten aanschaffen die u in de categorie GPS-software vindt.


Hoe activeer ik een licentie in Windows CE zonder internetverbinding?

Het is niet mogelijk om een licentie te activeren zonder internetverbinding op Windows CE-apparaten.


Hoe kan ik kaarten bijwerken in Windows CE?

Als u de kaarten op een Navion X7 Truck Lite-navigatieapparaat of met een Windows CE-systeem wilt bijwerken, moet u de desktopapplicatie voor Windows CE downloaden die u vindt in het gedeelte met kaartupdates van deze website en de updatestappen van kaarten volgen. . U moet uw licentie voor deze functie invoeren, de licentie vindt u in de productdoos, als uw apparaat ouder is dan augustus 2016, moet u een navigatiesoftwarelicentie voor WindowsCE-apparaten aanschaffen die u in de categorie GPS-software vindt.


Op hoeveel apparaten kan ik de licentie activeren?


U kunt de licentie maar op één apparaat installeren. U kunt zo vaak van apparaat wisselen als u wilt, maar de licentie kan niet op meerdere apparaten tegelijk worden geactiveerd. Als u stopt met het gebruik van een apparaat waarop de licentie is geïnstalleerd en u de licentie op een ander apparaat wilt installeren, is het noodzakelijk om de licentie opnieuw te activeren om opnieuw te worden geactiveerd, hiervoor moet u contact opnemen met onze technische afdeling, zij zullen de licentie opnieuw activeren, of u een foutmelding geven tijdens het activeren.


Kan ik mijn licentie opnieuw activeren op mijn apparaat als ik deze heb geformatteerd?


Ja, hetzelfde apparaat kan zo vaak worden geactiveerd als u wilt door het licentienummer op te slaan, maar u moet contact opnemen met de technische afdeling om de licentie opnieuw te activeren, anders krijgt u een activeringsfout te zien.


Kan ik de kaarten op de geheugenkaart plaatsen om ruimte te besparen in het interne geheugen van mijn Android-apparaat?


Ja, dat kan, binnen de applicatie kunt u de optie selecteren om de kaarten naar de geheugenkaart te verplaatsen.


Waarom worden er bij de start van de applicatie aanvullende gegevens gedownload?


Wanneer u de app standaard downloadt, worden de talen en bestandsmappen van de app gedownload.


Wat moet ik doen als ik de applicatiegegevens ben kwijtgeraakt of als ik van apparaat ben veranderd?


Neem contact met ons op en we zullen de licentie opnieuw activeren, download de applicatie opnieuw vanuit de Play Store.


Wegfouten en kaartgegevens


NavionTruck gebruikt kaarten van OSM en HERE, misschien wel de meest nauwkeurige en bijgewerkte kaarten per jaar, omdat het miljoenen gebruikers en medewerkers heeft die elke dag informatie verstrekken om kaartgegevens te verbeteren.

Als uw kaart dimensionale fouten of ontbrekende wegen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, dit betekent niet dat de kaart verouderd is, het is iets typischs voor fysieke kaarten, fysieke kaarten zijn niet hetzelfde als satellietfotokaarten, ze vergen meer werk en nog meer jaren. bijgewerkt, helaas moeten we nog een paar jaar wachten voordat de vrachtwagenkaarten voldoende informatie hebben voor absoluut vertrouwen, in de tussentijd raden we u aan om altijd de laatste bijgewerkte kaart te hebben. We zorgen ervoor dat de kaarten die u downloadt altijd de nieuwste, meest stabiele en nauwkeurige van het moment zijn, maar we kunnen geen totale betrouwbaarheid garanderen.


Mijn gps-navigator is niet te horen

Dit gebeurt normaal gesproken omdat de FM-functie is geactiveerd, deze functie is speciaal ontworpen om naar het geluid van de GPS te luisteren via het geluidssysteem van het voertuig, waarbij dezelfde FM-frequentie wordt gesynchroniseerd die in het GPS-apparaat en in het geluidssysteem van het voertuig wordt weergegeven. .

Als u de FM deactiveert, controleer dan of het volume maximaal is, als u nog steeds niets hoort, neem dan contact op met onze technische afdeling om door te gaan met de garantie of om een reparatie uit te voeren.


Ik kan de navigatie niet starten op mijn Navion X7 Truck Lite of Windows GPS Navigator

Normaal gesproken gebeurt dit, omdat de fabrieksinstellingen van het apparaat zijn hersteld, ga om het te repareren naar het pad of de root van .. en zoek het bestand Navi.exe, klik vervolgens op accepteren, de gps-navigator openen gekoppeld met een snelkoppeling naar de navigatie applicatie en kan worden gestart.


Ik kan de Google Play-service niet updaten op mijn Navion X7 Truck PRO en X9 PRO

Onlangs heeft Google Play een zeer uitgebreide en onverwachte update ondergaan die ons besturingssysteem in de X7 PRO- en X9 PRO-versies heeft verstoord en de services kunnen niet rechtstreeks vanuit de Play Store worden bijgewerkt, we hebben een OS-update moeten maken om het compatibel te maken en er zijn in de toekomst geen nieuwe problemen van dit type, helaas is het een service van een derde partij en we hebben er geen controle over.

Om uw besturingssysteem bij te werken en weer van Google-services te kunnen genieten, is het noodzakelijk dat u via e-mail contact opneemt met de ondersteuning op sat@naviontruck.com om uit te leggen hoe u het kunt updaten.

U kunt hier videohandleidingen bekijken