Navigatiesystemen voor Vrachtwagens 9 products.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

4.9 42

Navion X9 Truck PRO - GPS voor Vrachtwagen met Dashcam en 9 inch

Multimedia GPS-navigatiesysteem van 9 inch met GRATIS UPDATES VOOR ALLE LEVENS. GPS-navigator met WiFi, Bluetooth, fotospeler, video's, muziek, teksttoepassingen. Ondersteunt AV/IN-ingang voor de aansluiting van een achteruitrijcamera. Naast dit alles bevat een DVR-beveiligingscamera om de weg op te nemen, het opnemen van video in Full HD

view product
4.9 42

GPS-navigatie voor Vrachtwagens Navion X7 Truck PRO II Smart - Gratis kaartupdates

Multimedia GPS navigatiesysteem 7 Inch met LEVENSLANG GRATIS UPDATES. GPS Navigatiesysteem dat beschikt over WiFi, Bluetooth, foto weergave, afspelen van videos, muziek en tekstweergave. 

view product
4.9 42

GPS-navigatie voor Vrachtwagens Pack Navion X7 Truck PRO + Anti-reflecterend vizier + Beschermende hoes + Beschermend glas

Pack Navion X7 Truck PRO II Smart met beschermkap om te voorkomen dat het kapot gaat wanneer we de GPS in een rugzak doen en een anti -glare vizier om de zon schittering op het scherm te voorkomen.

view product
4.9 42

GPS-navigatie voor Vrachtwagens Pack Navion X7 Truck PRO Evolution + Vizier + Beschermhoes + Gehard glas

Pack X7 Truck PRO Evolution Vrachtwagen met beschermkap om te voorkomen dat het kapot gaat wanneer we de GPS in een rugzak doen en een anti -glare vizier om de zon schittering op het scherm te voorkomen.

ROM-geheugen
8Gb, NIET
8Gb, JA
32Gb, JA
32Gb, NIET
view product
4.9 42

Zonnescherm voor 7 Inch GPS Navigatiesysteem Anti-reflecterend

Anti-reflecterende beschermer voor 7 inch GPS navigatiesystemen. Dit product functioneert als een zonnescherm en is ideaal om reflectie van zonlicht op het navigatiesysteem te voorkomen. Zo kunt het scherm beter zien. 

view product
4.9 42

Zonnescherm voor 5 Inch GPS Navigatiesysteem Anti-reflecterend

Anti-reflecterende beschermer voor 5 inch GPS navigatiesystemen. Dit product functioneert als een zonnescherm en is ideaal om reflectie van zonlicht op het navigatiesysteem te voorkomen. Zo kunt het scherm beter zien. 

view product